صفحه اصلی >> اخبار >> اخبار حوزه زنان استان >> سبز کردن گندم و پخت سمنو، تا مقاومت در برابر کمبودات اقتصاد خانواده

سبز کردن گندم و پخت سمنو، تا مقاومت در برابر کمبودات اقتصاد خانواده

آفرینش ذهنم از پخت و کیفیت سمنو را مدیون گذشتگان و مادرم هستم وازطریق آن کمبودات اقتصادی خانواده را جبران می کنم.

به گزارش شاخه طوبی به نقل از ندای سرخه؛ صدیقه بندار اهل روستای نظامین از شهرستان سرخه، یکی از بانوان فعال و با تجربه ی ۸ساله در کاشت گندم تا پخت سمنو، در گفتگو با خبرنگار ندای سرخه گفت: از مرحله کاشت و سبز کردن گندم تا پخت سمنو را، از کودکی کنار دست مادرم و گذشتگان خود آموختم و در حال حاضر به دلیل کیفیت خوب در پخت سمنو مشتریان زیادی در سال، احساس رضایت می کنند.

 

 

وی ادامه داد: پس از انجام ۷ عمل جراحی در سالهای اخیر، در حالیکه همسرم هم بیمار است و درآمد بازنشستگی وی  جوابگوی هزینه ها نبود،  تصمیم به پخت سمنو کردم و حال با ۳ کارگر بیشترین ماههای سال را مشغول هستم و از کاشت تا آماده شدن ۸ یا ۹ روز زمان می برد.

 

 

صدیقه بندار در ادامه گفتگوی خود اظهار کرد:  درخواست کنندگان زیادی برای پخت سمنو، از تهران، گرمسار و شهرهای اطراف داریم  و دلیل آن را که سوال کردم،  به کیفیت سمنو اشاره می کنند و بنده خوشمزگی، شیرینی و رنگ زیبای این غذای بهشتی  را  دلیل  توجه و رسیدگی خوب  کاشت سبزه آن می دانم، اگر در کاشت سبزه، توجه و رسیدگی خوب باشد سمنو با بهترین طعم و کیفیت آماده می شود.

 امید است سال جدید، درکنار مقاومت ما، اقدامات لازم هم صورت پذیرد

در پایان گفتگو حاج صدیقه بندار با اشاره به نامگذاری سال جدید به ((اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل)) عنوان کرد: از مسئولین درخواست میکنم تسهیلات یا امکاناتی را در اختیار ما قرار دهند تا وسایل و ابزار پخت سمنو را تهیه کنیم، چرا که دیگ پخت سمنو حتما باید از جنس مس بوده و توان خرید آن برایم مشکل است، انشالله امید است در سال جدید در کنار مقاومت ما، اقدامات لازم هم صورت پذیرد.

About صادقی

همچنین بخوانید

گفتگو با: بانوی کار آفرینی شغل خود را برای آرامش دخترش از دست داد

بانوی کارآفرین نمونه دامغانی گفت: در سال ۸۳ استخدام فنی و حرفه ای شدم و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی: